2009-06-12 15:51:47• hírek • Parajdi Andrea

Illegálisan akarta értékesíteni

Százharminckét liter, 30 fokos szeszt foglaltak le a hatóságok egy Dacia márkájú személygépkocsiban. A termékeket illegálisan akarták kereskedelmi forgalomba hozni. Az autóvezetőt komoly pénzösszeggel büntették a törvénytelen értékesítési szándékért.

Június 12-én, pénteken délelőtt Gombáspuszta területén állítottak meg egy Dacia márkájú személygépkocsit vezető sofőrt a Szatmár Megyei Határrendészet és a Belső Vám munkatársai.

A közös ellenőrzési akció keretében 132 liter címke nélküli, két literes műanyagflakonokba palackozott szeszes italt foglaltak le, amelyet tulajdonosa törvénytelenül, az adózási formákat kikerülve akart kereskedelmi forgalomba hozni.


132 liter szeszt foglaltak le a hatóságok egy Dacia személygépkocsiban.
132 liter szeszt foglaltak le a hatóságok egy Dacia személygépkocsiban


A Szatmár megyében bejegyzett gépjárművet egy húsz éves fiatal, G.Lehel vezette, aki darai lakcímmel ellátott személyigazolvánnyal azonosította kilétét. Az autó vezetője nem tudott semmilyen dokumentumot felmutatni az alkohol eredetét illetően.

A hatóságok ennek következtében lefoglalták a termékeket, majd pénzbeli büntetést róttak ki a törvényszegő fiatalra. A bűncselekmény elkövetéséért az érvényben lévő előírások alapján az autóvezető 20 000 lej kifizetésére kényszerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: